Nieuws
kerkstempel

Nieuws

HISTORISCHE VERTELLING

 

In het kader van 500 Jaar Reformatie in Brugge organiseert de Oecumenische Werkgroep "Samen rond de Bijbel" een speciaal voor de gelegenheid gemaakte presentatie in woord en beeld met enkele personages en een verteller. Het geheel staat onder leiding van Johan Delameilleure, u misschien bekend van andere prachtige presentaties. Meer over de vertelling vindt u in de flyer (hier klikken).

 

Zondag 12 november om 15.00 u in het Meersenhuis, Oostmeers 5, Brugge (vlakbij 't Zand)

 

 

Info en tickets:

500refobrugge@gmail.com of bij de kerkgemeenschappen

 

-Jean Bastiaens

jean.bastiaens@bijbelhuiszevenkerken.be

-Johan Delameilleure

johdelam@telenet.be

-Riek van de Westeringh

050 35 60 69

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VACATURE

 

Op 1 oktober 2017 ging Ds. Frans van der Sar met pensioen (emeritaat).

 

We zoeken een predikant om zijn plaats in te vullen en hebben advertenties geplaatst. De tekst hiervan vindt u op deze website onder Algemene Info. Daar vindt u ook de profielschets van onze gemeente.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Open Kerk 't Keerske

 

Onze tentoonstelling, geïnspireerd door het Lutherjaar (500) en het ontstaan van het protestantisme is inmiddels afgesloten. Later dit jaar zal de Stad Brugge volop aandacht geven aan de Brugse geschiedenis van het protestantisme.

 

De zorgvuldige en indrukwekkende beamer presentatie over Luther gemaakt door Johan Delameillieure kunt u op deze website bekijken op de webpagina LUTHER. Daar vindt u ook een video voor de kinderen.

 

Meer over "Open Kerken" vindt u op de website www.openkerken.be

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lutherreis

 

Een uitgebreid verslag van de Lutherreis georganiseerd door Ds. van der Sar vindt u in het kerkblad van mei. Het downloaden van het blad duurt, door de foto's, wat langer dan normaal. De foto's zijn van goede kwaliteit en de geïnteresseerden/nieuwsgierigen kunnen ze naar believen vergroten. Klik hier.

 

 

 

 

Copyright © Protestantse Kerk Brugge