HERVATTING

Hervatting


Deze pagina beschrijft de hervatting van onze erediensten vanaf 27 juni 2021


Hervatting in 't Keerske


Vanaf zondag 27 juni 2021 beginnen we weer met onze diensten in onze eigen kerk: 't Keerske. Na de tweede lockdown in oktober vorig jaar volgde er opnieuw een lange online periode die begon op 1 november 2020. Ds. Jannica de Prenter verzorgde vanaf toen online diensten en bood de gemeente ook andere online initiatieven zoals Lectio Divina, een serie over de kruiswoorden en een online Bijbelleerhuis. 


We zijn dankbaar dat we na anderhalf jaar kunnen terugkeren naar onze eigen kerk. Er zijn wel een aantal belangrijke beperkingen. Inschrijving is vereist en er zijn bepaalde corona-maatregelen waaraan we ons moeten houden. In de pastorale brief (hier klikken) en het corona-werkplan (hier klikken) dat de kerkenraad opstelde leest u hier meer over. We hopen op verdere versoepelingen.


Ds. Jannica de Prenter blijft wel een podcast met de zondagse preek aanbieden (alleen audio). Deze wordt op zondagmorgen op de WELKOM en MEDITATIE pagina's van deze website geplaatst.                                                             

                                                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~


St. Walburgakerk


Vanaf eind augustus tot eind oktober 2020 kerkte onze gemeente in de St. Walburgakerk. Het was een goede oplossing in de crisistijd. Dankzij een regeling met de kerkraad van St. Walburga hadden we alle vrijheid en konden wij een herdenkingsdienst voor Dhr. Herman Morael en een oecumenische Reformatiezondag ter ere van 500 jaar protestantisme in Brugge organiseren.


Wij kijken terug op een goede samenwerking en zijn de kerkraad van St.-Walburga dankbaar voor hun gastvrijheid!


Hieronder vindt u een foto van de kerk en enkele foto's van het huidige interieur met de stoelen op 1.5m.  De kerk is iedere dag van 11.00 - 18.00u te bezichtigen. 


                                                       

260px-ID29708-Brugge_Sint-Walburgakerk-PM_61998
DSCN9016
DSCN8946
DSCN8948
DSCN8987
DSCN8985
DSCN8962
DSCN9015